Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige.


Nedskärningar

Vita väggar.
Neutralt rent.
Vi är inte avvisande,
vi drar bara ner

på kärleken.




Fri vers av HerrGlad
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-19 10:39



Bookmark and Share


    amorfati
Den gillar jag. Socialrealism liksom sammanfattad på några meningar. Fint.
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad