Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö

Det är dags att släppa taget, att säga adjö.
Jag kan inte bära din sorg och smärta längre.
Känner hur jag börjar falla med dig, hur jag tappar fotfästet.
Plötsligt är jag lika vilsen som du.




Övriga genrer av Ahhava
Läst 590 gånger
Publicerad 2005-08-05 23:28



Bookmark and Share


  Smultris
Sorgliga, igenkännande ord...
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava