Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amors pilar

Om Du visste hur mycket jag håller av DIG, min kära
Om DU visste att Amor har skjutit pilar , men ej träffat DIG,
Han har fått detta i uppdrag av mig, för Du står mig så nära,
För Kärlekskillen har med sina pilar missat DIG men träffat MIG

Jag ser något i Din blick, när den möter min ibland,
Det ser ut som Dina ögon vill berätta något för mig
Jag känner att Du vill men inte vågar att vi ska närma oss varann
Men jag skulle så gärna vilja bli tillsammans med DIG

Du är så vacker som naturen i all sin prakt en sommardag,
Jag ser att Dina ögon brinner av en förväntans längtan,
Jag ser det, och hoppas att en vacker dag,
Så kommer Du, att stilla min förhoppnings trängtan

Tiden får utvisa om vi två ska skapa ett kärlekens band,
När vi äntligen får mötas, om än bara för en kort stund,
Och då får vi bestämma om vi två ska gå genom livet hand i hand,
Eller bara träffas i ett ögonblick, i en kärleks korta sekund

Jag vill verkligen att Amor använder alla pilar han har kvar i sitt koger,
Och träffar DIG med dem alla, så Dina ögon öppnas bara för mig,
Och tillsammans med alla pilar som även träffat mig, så
nog är,
det väl underligt om då inte KÄRLEKEN skulle blomma, mellan DIG och MIG…….




© Ted Örnberg 2008 (text)




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-19 12:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint vännen...
2008-10-19

    Maria Malm
Må den där Amor lyssna nu då, när du skriver så fint!
2008-10-19

    sunnanvind
Längtansfullt hoppfullt! Klart Amor lyssnar!Ler*
2008-10-19

  anits VIP
Så vackert skrivit om
kärlekslängtan.......
2008-10-19

  mare VIP
så vacker, om din längtan.....
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP