Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I.R.I.S

Skåda djupet

se världarna

Minns epokerna

njut visdomarna

Beskåda skruderna

lär av smärtorna

Fria med vetskapen

omfamna... med ljuset






Övriga genrer av Mauri
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-19 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri