Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Min kärlek till dig
är som grädden på en våffla
och lusten är den goda jordgubbssylten






Fri vers av Spirit
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-20 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit