Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömd atmosfär

I en glömd atmosfär långt, långt borta
Sitter en flicka
Bortglömd

I en glömd atmosfär långt, långt borta
Fastnar ett liv
Tomt

I en glömd atmosfär långt, långt borta
Hoppas en man
Ensam



I en glömd atmosfär långt, långt borta
Försvinner en flicka
Bort

I en glömd atmosfär långt, långt borta
Slutar ett liv
Tomhet

I en glömd atmosfär långt, långt borta
Slutar en man
Glömska


Jag vet älskling, jag vet




Fri vers av Lenore
Läst 796 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-06 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenore