Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografi

När skärpan lägger sig sådär perfekt
Och färgerna hamnar i rätt balans

När skuggorna lägger sig där dom ska
Och kontrasterna inlett romans

När motivet ger iakttagaren lycka
Och när man hamnar som i trans

När bilden fångar alla blickar
Då vet jag att fotografiet har sin rätta glans




Fri vers av Lenore
Läst 975 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2005-08-06 16:58



Bookmark and Share


  Msann
Underbart bra text!
2011-06-08

  Noname
Härligt! Känner igen mig då jag själv är fotograf. Vackert formulerat och bra ordval. Fina radbrytningar!

//Anton (Den Galne Fotografen)
2007-10-29

  Amina
Du som är så jävla bra, du borde ha femtielvatusen applåder!!! :)
//amina
2007-03-05

  Evelina
Mysig liten dikt om denna konst, fotografering.
Du är då inte bara bra på att fota utan även att skriva.
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lenore