Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildgässen

Jag minns året
höstdagen
då vildgässen kom flygande
som i en plog,
skrikande och pratande
med varann.

Jag minns
att jag så gärna ville följa med dem.
Långt borta.
Dem blev som mina vänner i mitt tysta beslut.

Jag minns att jag i den stunden
bestämde mig.
Jag ville ha ett annat liv
än det jag hade då.

Så jag följde med vildgässen den gången.

Jag har ett nytt liv nu...




Fri vers av Novemberblomman
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-21 14:23



Bookmark and Share


  Fånga dagen
så vacker formulerat med tranorna att följa dem flyga som en fågel och hitta hem

mvh ak
2008-10-28

  Maria T
Va fin dikt du har skrivit.
Va klok du var
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman