Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens dofter

Visst doftade världen annorlunda igår?
förra året ?
tio år sen
tjugo år sen
trettio år sen

Olika tider i ens liv
har olika dofter.
Visst doftade din värld
också annorlunda,
när du var ett barn?
tonåring?
ungdom?
medelålders?

Nutidsdoften är en annan.

Minnen och dofter
smälter samman till ens egna tid
som varit.




Fri vers av Novemberblomman
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-21 15:47



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Intressant betraktelse över dofternas tidsåldrar.
2008-11-03

  Maria T
Min barndoms somrar
luktar smultron
2008-10-22

    ej medlem längre
Tyckte om denna betraktelse över doftminnen ... Varför? Jo, den fick mig att fundera.
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman