Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Anorexia Nervosa.

Tillåt mig att presentera mig själv,
jag heter Anorexia Nervosa, men du kan kalla mig Ana.
Förhoppningsvis kommer vi bli allra bästa vänner och göra allt tillsammans!

Jag förväntar mig mycket av dig, och vi kommer tillbringa mycket tid tillsammans. Gör mig inte besviken.

Det är mycket som händer i ditt liv nu, är du orolig över dina betyg, din framtid och ditt liv? Jag tror på dig, jag är inte som föräldrar och vänner som inte lyssnar, jag finns alltid här.

Du har säkert fått höra att du är så fin och vacker. Men nej, du är inte perfekt, du försöker inte tillräckligt och du tillbringar alldeles för mycket tid med att äta, vara med kompisar och rita!
Sådana dumheter kommer inte inträffa i framtiden, tack vare mig.

Dina vänner kommer att säga att du inte är fet, men jag vet bättre, se bara dig själv i spegeln så får du se.
Inget utom size zero är tillräckligt.
De som kallar dig smal, är inte dina riktiga vänner.

Jag kommer hjälpa dig, få dig att träna och svälta dig själv, vem sa att fasta bara är för de religiösa?
Känn på ditt fett, ät framför spegeln, är det bilringar du ser där?
Var inte nöjd förrän du ser revbenen sticka ut.

Du kommer att protestera, du kommer att kämpa mot mig, du kommer att äta.
Bara för att springa gråtandes in i min famn, skuldkänslorna grämer dig.
Jag kommer få dig att spy, och inte förlåta dig förrän du spyr upp blod.

Ingen behöver veta,
alla kommer att se,
men ingen behöver veta.

Jag är perfekt, och jag är din vägledare mot perfektion.

//Ana




Fri vers av Suicide
Läst 950 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-10-21 21:55



Bookmark and Share


    Ninni
Jag får tårar i ögonen av att läsa det här "brevet" från Anorexia Nervosa, seriöst.. Du skulle bara se mig nu. Vännen! <3
2011-03-05

    seriöst störd
Varför känns det som om jag känner henne? Jag vet vem hon är och ändå
är hon den mest intressanta personen i min omgivning.

Tack.
2009-01-05

    Mymlan.
Skrämmande hur träffande den är. väldigt bra skrivet!
2008-10-24

    ej medlem längre
underbar text, så tydlig.
2008-10-22

  Ulf Popeno
Själv tycker jag det är så skönt att känna hungerkänslor. Det är den enda tiden då inte kroppen sväller.

Perfektion.

Du säger många ord här, med djup innebörd. Temat är naturligtvis...väldigt personligt.

Du har en väldigt bra ingång med denna monolog. Fast just här, i detta sammanhang, skulle jag vilja ha mera rytm.
2008-10-22

  4ever
texten är så stark.
jag kan inte säta ord på det.
bokmärke tror jag!
2008-10-21

  Redbird
Den här texten skrämmer mig men den är jävligt skickligt skrivet! Mycket bra!!
2008-10-21

  Elin F
mycket smart text.
2008-10-21

  darque
Oh yes. Exakt så är det. Den är Ana är den bästa fiende man kan få och hon är den svåraste att bli av med.
2008-10-21

  Gravitation
Den är stark och berör djupt
hemskt men bra skriven
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Suicide