Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till hyllning av att jag/vi idag kan börja publicera i stadens nya webbplats. (Vi har väntat i två månader). Detta skedde en timme innan jag skulle träffa en vän och gå på konsert med Lisa & Fredrik Swahn och Sandviken Big Band. Inspirationen är på topp.


Teknikens lov

Äntligen tillgång till publiceringsmallen,
jag är glad som ett barn i en godisbutik.

Nu ska materialet in under härliga trallen,
texter och länkar, allt i en härlig rytmik.

Med inspiration idag från konserthallen,
hoppas jag göra vår information publik.




Fri vers av Susy Q
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 22:04



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Så bubblande glada rader med så där sköna rim!
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q