Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yes, jag är hardcore.

Jag ser kullerstenen framför mig
när jag tänker på cigaretter,
för jag kunde inte hålla balansen när jag drog ett bloss
det är svårt att stå rakt när avföring förökar sig i munnen,
jag fick sätta mig ner och tänkte på
att jag inte skulle kunna bli en rökare ens om jag ville det,
inte som att jag vill det heller,
ska på fest i helgen, bring you own sprit,
påpekade att jag inte äger någon
och vid närmare eftertanke vill jag inte
äga någon heller,
så det var jävligt smart löst.
Jag tror folk antar att jag är badass,
fast jag har aldrig festat.
Och när folk delar med sig om sina
hångeläventyr kan jag iallafall
skryta med att jag kanske,
på ett sett, typ har pussat en pojke.

Hardcore, I know.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-21 23:37



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jo, men det är hardcore.
2008-11-22

  Carola Zettergren
DU ÄR BARA SÅÅÅÅ UNDERBAR!!!!
2008-11-01

  Blodros
Rakt på text
öppet och utan tvekan
ja jag håller med nedan, du é hardcore!
2008-10-23

    papillon
Hehe, hardcore eller inte, du vet i alla fall hur man snitsar till en text.... Det är ett jädrans dilemma när man samtidigt är mycket mognare och lite barnsligare är kompisarna
2008-10-22

  meeeww
haha du fattar inte hur hardcore du egentligen är
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema