Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill fatta mod

Jag vill fatta mod
Jag vill att kärleken ska få mer utrymme
Men ofta så kväver rädslan min frihet
Vad är jag rädd för...
I friheten kan mitt jag få spelrum
Rädslan spelar amok i mina innersta rum
Kraften i kärleken ska få tränga all rädsla
Den ska få skapa utrymme i mina innersta rum
Så att kärleken kommer ut ur rummen
och kan tas del av mina medmänniskor
Jag vill fatta mod




Fri vers av Anjeska
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-22 10:40



Bookmark and Share


    eva m h
Fint skrivet!
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska