Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskningar som ej vill slå in



Önska jag kunde få känna mig älskad
*Men inte*
Önska jag kunde få känna lycka
*Inte de heller*
Önska jag kunde få känna mig fri
*tyvärr*
Önska jag kunde flyga
*De går inte*
Önska någon kunde lyssna på mig
*Tydligen inte*


När ska jag inse? ingen bryr sig




Fri vers av missaarras
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-22 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

missaarras