Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur funkar det?

Hur funkar det här med turen? Kommer det tillbaks det onda man gör mot någon ?
Isåfall kan du få det med vilken kraft som helst?
Jag har 1.000 frågor som jag inte fått svar på, jag har fått svar på vissa men andra kommer kanske aldrig att bli besvarade
I alla fall min största undran är hur fassan funkar det här med turen.
Jag personlig kan ärligt säga att jag inte varit ond utöver det vanliga liksom små lögner som alla andra gör men jag har aldrig betett mig såpass dåligt mot någon som för att få ett sådant straff, det kanske är det så att oavsett om du har gort något STOR eller litet mot någon så kan det komma tillvaks med vilken styrka som helst? Eller så händer sakernna bara ? Men endå det hade aldrig någonsin tänk ens tanke att något sådant skulle hända mig så jag vet inte hur det funkar om det är någon som vet så säg till för jag har inte en endaste aning….




Övriga genrer av REYES
Läst 201 gånger
Publicerad 2008-10-22 15:47



Bookmark and Share


  Blåbäret
vem har någon aning egentligen...men för mig har tur inget med ondska eller godhet att göra...det är inte kopplat till det...
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES