Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den zigo som stal mitt hjärta


Om du var lögn..

När du lämnat mig så som du gjort nu
kan du förstå att jag har svårt att förstå
Hur jag skulle kunna vara en annan mans åtrå
Hur orden från en kärlekslåt ska påminnas om mig
Hur någons tårar skulle kunna överrösta min gråt
över dig
Hur ska någon älska mig om all din kärlek var lögn
om all din ömhet var lögn?
om dina ögon var lögn?
om dina händers smekningar var lögn?
om din tröst & din varma famn
var lögn




Övriga genrer av joanna
Läst 520 gånger
Publicerad 2005-08-06 23:02



Bookmark and Share


  smilla
kärlek är sann, just då.
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

joanna