Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var nog

det var nog doften av salta
tårar mot blommans kind
det var nog smaken
av sommarens mjuka citroner
mot trädets tunga
det var nog smekningen
från vindens händer
som gjorde den dagen
åter lika skön
som förr

det var nog doften av salta
tårar mot blommans kind
den tystnaden som smekte mig
den vilda blommans frö
för vinden
som gjorde den dagen
lika underbar
som förr

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-23 02:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Lågmält smyger sig orden tätt intill mig...
2008-10-27

    ej medlem längre
Smekande vacker!!
Om du tar bort "mig" i andra strofens
tredje rad så blir dikten mera anonym
som den ju är i sin helhet...bara en tanke!*L*
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~