Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom ska inte tycka om mig



Dom ska inte tycka om mig.
Jag tycker inte om dom.
Dom är inga människor,
dom är mina fiender...

Dom ska inte tycka om mig.
Så allt är som det ska,
ett kaosartat hat.
Men åtminstone ömsesidigt.

För dom ska inte tycka om mig.
Jag orkar inte fejka.
Jag vill inte vara omtyckt,
inte av dom.

Dom ska inte tycka om mig.
Jag förväntar mig inte det.
För mig får dom gärna hata,
bara dom gör det med respekt...




Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-23 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP