Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gissa vem som kom bland topp 5? ;)


Vem älskar skolmaskerader? Jo, jag!

- Ööhm, sorry fröken att jag är försenad, Stalingrad drog ut på tiden.










Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-23 16:31



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hmmm...:):):)
2008-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Aaaawww...Koocheekoo...

2008-10-23

  meeeww
haha
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema