Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesfärd



Jag svävar högt ovan molnen
lättare än min egen själ
en vind bär min fria tanke bort
som en bortglömd snöflinga
mot en fjärran okänd horisont
där jag sakta dalar genom luften
landar mjukt på jordens yta åter
stilla lägger sig mitt sinne till ro.

© Boa Berg
2005-06-30
02:45




Fri vers av Boa Berg
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-08-07 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg