Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motlutet



Livet är för mig
en enda lång uppförsbacke
som slutar med ett bottenlöst stup.

Jag klättrar mot solen
mot piskande vind i tårfylld blick
på väg bort från det jag en gång var.

Jag längtar till krönet
för då jag nått livets högsta topp
kommer det eviga fallet föra mig hem igen.

© Boa Berg
2005-06-20
03:08




Fri vers av Boa Berg
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-08-07 03:06



Bookmark and Share


  Boa Berg
Jag tolkar det som att du inte gillar upprepningar. hi hi
Tack för ditt inlägg.
BB
2005-08-07

  Smultris
Jisses vad mycket "tolkningar" jag skrev...

*Skrattar lite*
2005-08-07

  Smultris
Oj...Den här kan man verkligen tolka på så många sätt...

"Jag längtar till krönet
för då jag nått livets högsta topp
kommer det eviga fallet föra mig hem igen."

Den här biten tolkar jag som att komma hem...till det "underjordiska"...Ja du förstår säkert vilken underjordiska plats jag menar.*L*

Ja, det e ju bara min tolkning och jag tolkar det mesta så hårt jag kan, antagligen för jag skriver sånt själv...
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg