Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är du!!!

Jag är instängd i ett stort moln av mörker. Jag kan inte se dig nånstans åt vilket håll jag än tittar.

Jag ropar efter dig men får inget svar. Jag börjar tvivla på att du ens existerar och undrar om allt bara var en underbar dröm.

Det får inte ha varit det! Du bara måste finnas, men om och om igen inser jag att du inte kommer tillbaka.

Men vad vet jag, jag är endast en blind man.




Fri vers av Psyke
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-23 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psyke
Psyke