Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammandrag



Så försvann då ännu en dag
i våndor och kval av alla de slag
nåja..möjligen fanns där en vag
känsla även av välbehag
men som sagt så gruvligt svag
utgjorde knappast nåt undantag
och härmed så slutar jag
detta förstämda sammandrag






Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 460 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-10-23 22:49



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Suveränt!!!
2008-10-30

  RogerIvan
Hmm, väcker frågan hos mig,
Är det jag som står stilla och dagarna kommer och går?
Eller...
Står dagarna stilla och jag kliver genom dem?
2008-10-24

  Michaela Dutius
Ja så försvinner de dag efter dag
ljuset äts upp av mörkret
ger vila och ro - och hopp pm en annorlunda dag - imorgon.
Mycket vacker och med en viss ilska mellan orden som ger den "svung" och tyngd!
Bravo!
Applåd
2008-10-24

  LassO
kvinnliga sammandragningar brukar va jobbiga....
2008-10-24

  aol
att kunna använda samma rim i hela dikten så bra gjort men det är ju våran Bodil och du kan hantera din penna bravo
2008-10-24

    ej medlem längre
Skitsnyggt!
Ska sno iden med rimmen...haha
2008-10-24

    Maria Malm
Förvånad över att man kan använda samma rim i en hel dikt, utan att det ser konstigt ut...snyggt
2008-10-24

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Rimmande ramsor
av välbehag
fick jag från dig idag.
Bra rimmat Bodilsan
2008-10-24

  rebecca d
hmm...det lät faktiskt förstämd *ler*
2008-10-24

  Erik L
Här blir jag imponerad över att du lyckas använda ett och samma "rim" igenom en hel dikt - utan att det känns krystat. Skickligt så det förslår!
2008-10-24

    © Birgitta Wäppling VIP
Ja, här lyckas du få till en dikt där du rimmar på en och samma stavelse hela vägen, på var och en av de 8 rader som dikten utgör. Ändå flyter den på riktigt bra, på talspråksform, berättande på ditt alldeles eget sätt.
2008-10-24

  Yvonne
Otroligt. Du kan få till en dikt på vilket tema som helst. Och rim hela vägen! Applåder.
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg