Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig.

ett litet leende,
är allt jag begär
och ändå är det för mycket

ett skratt,
är allt jag vill höra
och ändå kan jag bara höra tystnaden

dina djupa ögon,
är allt jag vill se,
men du håller de stängda för mig

ditt hjärta,
är allt jag vill få
och det är den enda saken som inte är menad för mig

livet är svårt
och jag tror att
jag begär för mycket
ifrån det.

men det kan fortfarande
inte hindra mig
från att älska
dig.




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-24 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum