Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landskapsbeundran

 

två unga björkar
spiror

slät hud, näver

lövklänning


lövar mark
kullar förutom
döljs

förundran

himmelsk tanke
allt prövas

timmar av oförstånd




Övriga genrer av Mona*
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-24 21:47



Bookmark and Share


  korpfjäder
gillar!
att stanna i oförstånd och förundrat låta allt prövas.
2008-10-25

  Smurfan
Vi prövas, vi prövar varandra.
Nya möjligheter, himmelska tankar
i höstens eld i lövklädnaden.
:) Vacker
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*