Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20 sekunders närvaro

 

 

Längtar efter din hand i min, våra skratt och vår förståelse.

Älskar att lyssna på det du berättar, med nyfikenhet och lärdom

Njuter av din lätta smekning och din blick när du passerar mig

Enkelheten och djupet, som visar att vi levt livet, men har distans

Mina fingrar som leker med din hud, ditt leendes uppskattning

Ger mig till dig så som jag är, jag vill ha dig som du är, inget annat

Din kropp emot min, min emot din, vackert, mjukt, hårt, åtrå

Trygghet, närhet, värme, ömhet....

Jag kräver inte mycket, allt jag kräver är 20 sekunders fullständig närvaro

Det andra kommer av sig själv då....

När du ser mig och jag ser dig i vardagen, en blick, ett leende, vetskapen om tillhörighet, känsla av samhörighet..

Jag har inte mött dig än....

Vem är du??

 




Fri vers av Kameleont
Läst 462 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-24 22:12



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket stark och vacker poesi,

men det var lite begärt, endast 20 sekunders närvaro

och resten faller på plats efter det.

Kan det vara möjligt, då har själen hunnit vakna till liv menar du...

men jag köper det i dikten,

det bara blev att jag funderade på vad det betydde egentligen...

Ser det som att om man kommer till kärnan under den närvaron då vaknar man ur sin dvala...

isåfall ....:-)

applåder hursomhelst!
2009-04-14

  Della K
Vilken vacker längtans poesi.

Jag förstår precis...

Även jag har livlig fantasi o stora drömmar.

Men nånstans... någon gång... någon...

=)

Ha en jätte fin söndagskväll.
2008-10-26

  coffe
hopp så mycket hopp , förtrollande hopp
vackra rader om ömhet och inre beröring

jag vill me känna, du skapar hopp

vackert så man smälter bort..c
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont