Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NJA

 

 

NÄ...

 

      nu ska jag börja en ny era

      jag ska vara stark klara mig själv

      inte ha behov av någon eller något

 

      Stålkvinnan!

 

 

 

 

JA...

     tills jag behöver någon




Övriga genrer av Mona*
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-25 11:08



Bookmark and Share


  korpfjäder
satte i halsen där ett tag.
och fick andas ut.
skönt.
2008-10-25

    vemod
superbra!;)
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*