Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogspromenad

I långsamheten
vilar mina sinnen
Då finns det plats för sol
som silas genom bladverk

Öronen kan höra
fåglars glädjerop
Ett prassel i ljungen
får uppmärksamhet

Vingar som fladdrar
oskuldsfullt på fjärilen
Rörelsen fångar min blick
låter den vila i rörelse

Andas in i djupa tag
skogens dofter
Förundras över
stammarnas stolta styrka

Rikedom i överflöd
blåbär, hallon, svamp
Stoppar bär i munnen
fingrar o tunga färgas

Njuter av smaken
vill gärna ha mer
Ser klart nu
att världen är skön

Bästa utav allt idag
jag vandrar ensam
Inte ens myggen
flyger runt mitt huvud




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-08-07 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa