Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Lena Krantz... bla...


Sanningens ord

 

Någonstans mellan Lena och Landvetter känner även jag att en 60 timmars arbetsvecka blivit något för mycket att bearbeta tillsammans med Stengrunden. Ett litet ord får mig att tippa över. Sanningens ord. Gråten som stängts inne, längtan som aldrig fick liv. Livet som gick i stå. Dagens stora göromål blir ogjort. Vill inte. Orkar inte.

Tänder en brasa, vill inte tänka, vill inte vara duktig, vill bara få vara i någons famn. Vill inte förstå sanningen. Inte just nu. Vill vila mig in i den. Kanske kunde kärleken räcka?




Övriga genrer av Mona*
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-25 13:12



Bookmark and Share


  korpfjäder
ja kärleken räcker
till och med när den är helt omärklig.

tycker mycket om den här texten i sin enkla nakenhet
2008-10-25

  Lena Krantz VIP
Men åhhhh....

Tänk att en sådan här fin text kunde hämtas från lilla moi?

Du skrev med andra ord ungefär som jag själv känner fast betydligt bättre!

;o)
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*