Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbekymmersfunderingar

Tänk om man kunde slippa ordet kärleksbekymmer,
att ta bort ordet bekymmer som så mycket rymmer,
och bara använda uttrycket kärlek som det är,
så skulle allting kännas enklare att vara KÄR

Då skulle allt vara så lätt med lycklighetskärleken
Då finge man känna den sanna tillgivenhetshärligheten
Som ingår i denna magiska sak som i sig är så oförklarlig
Och se verkligheten i kärleken som den är, så öm, så varlig

När bekymmersordet blandas in, då försvinner kärlekstonen,
För med detta ordet tar man bort den rätta trofasthetspassionen
Det ska antingen vara kärlek ELLER bekymmer,
En blandning av de två gör att KÄRLEKEN så småningom rymmer

Så för en lyckligare framtid, med äkta kärlek och lycka
Glöm bort ordet som evig kärlek och passion kan knycka
Gå fram med BARA kärlek och ömhet hand i hand genom livet,
Och glöm inte , var ödmjuka, respektera, ömsesidigt…. och ta inget för givet…..




© Ted Örnberg 2008




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-25 13:42



Bookmark and Share


  Havsbris
Så fina, vackra,
varma kärleksfulla ord
Ted ;o9

Håller med dig på något
sätt eller med din dröm,
men kärleken skulle aldrig
kännas reellt ominte man fick
lida eller gråta eller längta...
Det tycker jag, man måste
balansera och känna båda
delar, för att bättre kunna
se och rör och allt som
sinnen är använda till ;o)

fred i världen ska aldrig
i vår tid vara möjligt, men
kanske i andras och annan
dimension, inuti varje och
en kanske...

tack för så eleganta verser
pösss ;o)
2008-10-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den satt ju bra,
efter den skall vi ta
tack skall Du ha!Du ha!
********************
2008-10-25

  Jonas Lindmark
skitbra skrivet!
poesi på rim är
underskattat!
2008-10-25

    ej medlem längre
Jättefint min vän!
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP