Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt oss se havet..

 

 

en udde
en bris
skymning

 

lite rått
fuktigt

 

 

 

 

 

havet min älskade

kom låt oss se havet

kustens landskap

klipporna som fångar kraften

sanden som trycks undan

kom låt oss simma i havet

tillsammans

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-25 19:22



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
*väntar med att kommentera tills den är färdig*
2008-10-25

    Lily E.
helt enkelt underbar!
2008-10-25

  korpfjäder
Alltså den första avdelningen är skön. Och väcker i mig en hunger på en lika sparsmakad fortsättning men....

Den andra kommer sedan lite banal och förutsägbar. fantasilös i sin fantasi - lite som hollywoodfilmernas överdådiga kulisser.
Vem som helst skulle kunna skriva de där raderna. Och du är inte vemsomhelst faktiskt.
Bättre kan du. Det vet jag.
2008-10-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja havet, ja navet
där allt kretsar
kring, där finns ju
allting, utan det vore
vi ingenting, dit längar
dit trängtar vi till, förstår
väl att Du dit vill...
2008-10-25

  Havsbris
glöm inte brisen,
känn den så du
bara kan hahahhaha

och stunden blir
odödlig, men ta
inte alla på en gång,
en i taget du ,,,
hahahhahha

Så vacker skriven,
gör mig le och känna
bra ;o)
TACK!
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin