Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårstid

En tår väckte mig
Och sen kom jag ihåg henne

Hon var som ett underbart spöke i min själ
Och också var hon mina känslors mästare

Vi hade ingen beröringspunkt
Bara vi älskade varandra

Varje morgon tänkte jag på henne
Alltid hade jag längtat efter henne

En dag sa hon att hon ville ha ett barn med mig
Säkert var det den vackraste dagen

När jag såg på henne
Kunde jag inte titta på något annat under några sekunder
Som solen brukar göra

Så kallade jag henne så där
Hon lyste på mitt liv

Hon var min Gud och jag var en inka
Som alltid sökte efter nya offerer varje soliga morgon
För att ära hennes skönhet

Men en mulen dag kunde jag inte hitta någon offergåva
Det var den dagen när hon visste att hon var havande

Så offrade jag migsjälv på hennes altare
Och med en tår somnade jag











Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-25 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike