Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enkel dikt om den lilla skatten


B



Hon är så begåvad och så blygsam samtidigt
Hon är så söt med sina blåa ögon och sina statylika ben
Och får beröm från alla

Men hon bryr sig i all enkelhet om sina barn
Och tycker om te med rödabärsmak

Hon har bara stränga bedömningar om sigsjälv
Fast hon är den underbarste kvinnan som finns i världen




Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-25 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike