Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T



Den är tegelröd som tomatsås, då däremot är jag väldigt taktfull
Så kallar jag min telefon Tystnad, rätt åt den! Den är ju enastående!

Som en mun utan tand lider mina kära vänner aldrig för min skull
Jag är så försynd och så väluppfostrad

Aldrig har jag problem, bara har jag mina kära vänner som säkert vet om det

Som ett träd utan fågel är Tystnad bara
Avändbar för att ringa upp de där som säkert vet om det





Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-25 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike