Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magpumpning

När jag var barn drack jag whiskey och åt cigaretter.
Nu dricker jag rengöringsmedel och tuggar snus.




Övriga genrer av StGeorge
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-25 23:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta vart ju lite annorlunda..
Men gillar hur det flöt. Även om man blir lite rädd för hur ditt leverne ser ut! ;)
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

StGeorge