Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arbetstitel

Pennan mot det vita pappret. Vi möts där,
berättelsen och jag.

Än har ingen talat.

Sökandet efter orden,
likt pilande fiskar under vattenytan.
Jag ger dem namn.

Så börjar alla sagor.




Fri vers av StGeorge
Läst 223 gånger
Publicerad 2012-07-26 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge