Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aposiopesis

det är bara spänningen
från isärbrytandet
av vi till jag och du
hjärtetektonik
Titanic
allting under ytan
och ingen människa en ö
men vi behöver avskiljas
urskiljas
Panamakanalen
och gränsdragning med linjal
inbördeskriget
ockupationsmakten
du och jag äger inget
vi
har andra gemensamma nämnare nu




Fri vers av StGeorge
Läst 273 gånger
Publicerad 2012-01-02 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge