Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rätta


de kallar dig Jesus,
som vore du ideal
en frälsare, en hjälte!



du kallar dig Jesus,
som nån slags jävla Jesus,

och säger att ingen ser,
att ingen ser
mörkret under ytan:

du lurar dem låter dig lura dem låter sig luras:

förnekelseberget
törnekronan.



ETT! - att ingen kunde älska dig.

TVÅ! - att ingen borde älska dig.

TRE! - att jag som ändå älskar dig...




äter dig som brödet, och dricker dig som vin


målmedvetet.
kannibalism.


stigmatamärken.


som rättvisa skipas i efterhand.




Fri vers av StGeorge
Läst 266 gånger
Publicerad 2011-09-30 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge