Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykort VI

Hej,
här i stan är allting lugnt.
Inga mörkerfåglar rör sig över himlen;
inga fiskar krusar under isen.

I Stockholm vilar nya dagar
osedda och vita täcken
skyler allt som föll igår;

din hand och min längtan.

Inga spår går över isen.




Fri vers av StGeorge
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-03 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge