Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som svarta floder, arkitekter, präster

Min vän som klär sig i kvinnoskrud,
för att kunna gråta.
Hans tårar rinner som svarta floder;
av vatten, arkitekter och präster.

Tårarna är kvinnors skrud.

Kvävande, krävande stillnad och vördsamt;
du gråter.


Du gråter; du gröps ur!
Ur din hud till kvinnoskrud.


Du gröps ur,
alltmedan jag klistrar vidare
fäster mina ögon med papperslim.

Papperstiger, tills stunden kräver.

Stumnad.
Intet öga torrt.




Fri vers av StGeorge
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-14 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge