Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lergöken

lergökar på givakt i köket,
stelnade av skam.

han väckte dem till liv ibland,
tvang dem sjunga,
som

hur han strök med sina händer.

trevande. skälvande.


tvang oss
stelvingade.

stumma.




Fri vers av StGeorge
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-02 03:36



Bookmark and Share


  Anna*
Läskig känsla förmedlas i denna. Applåderar
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

StGeorge