Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur skägget


Två kanelbullar på en halv dikt;
det är tur att en inte är poet.

Då skulle armarna strax bli för korta att nå
skrivdonen, där på andra sidan buken.

Men kanske att en då finge plats
bland talarna på torget.

För att tala ur skägget, så att säga.




Fri vers av StGeorge
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-14 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge