Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

normalmanualen

målmedvetet: ett glas till

skymundantränger den morgondag
som obevekliga

jämfotahopp på hjortronmyren

godtemplarstunder,
interpunktion.

målmedvetet: spegelbilden.

letar jag konturer
slå sen hårt

inom och utan,
ytspänningen.

målmedvetet: normalitetstestning;
manualen

Tre steg till ett fortsatt liv.




Fri vers av StGeorge
Läst 250 gånger
Publicerad 2011-10-15 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge