Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. snart är det omåne.. "Ömsa Ömt varandra" - Insjpiration: Kaduceus Stav, samt healingens Chi i stigande - tanke: från noll ännu en runda. "Ta vara på kraften".


Omåne

 

~

sno mig en orm genom märgen
locka den upp från sin dvala
klo mig en färg över ryggen
chocka sen slummern med svala

kyssar smek och rakter
tvärsförs vrångbildsplaneter
ser du sen genom mitt hjärta

ser du månen är fin
i vår dans här med Hin

ser du månen är svart

som den smärtas sordin
virar ormskinn på gamla förtreter

~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-10-26 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri