Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling jag ber dig;

Vill så gärna se det fina
det ärliga och öppna
I allt det vissna finna något vackert
betydelsefullt och äkta
Och när jag inte är i stånd
veta att du lyssnar
utan att undra varför

Så säg mig älskling;
Varför måste jag alltid kämpa för att se det fina
ärliga och öppna?
Och i allt det onda gräva djupt för att finna något vackert
betydelsefullt och äkta?
Varje rörelse tynger mina axlar
och snart älskling;
snart kan inte min kropp stödja dem
Trots att du är nära råder ständig tomhet
saknar dig emellanåt
ibland
och nästan oavbrutet
Och trots att det finns människor
är jag ofta ensam
isolerad i mig själv
med tankar som ingen vill lyssna till
Varför älskling;
varför är jag alltid otillräcklig
när allt jag gör är att finnas
med dig
för dig
och för oss?

Jag ska tala om för dig älskling;
Jag vill inget hellre än att finnas
nu, imorgon och för evigt
Att våra hjärtan ska slå för varandra
oavbrutet och villkorslöst
Men en vänd rygg bildar en skugga
och det finns bara ett ljus
ett enda ljus som kan belysa den
och älskling;
du är ljuset




Fri vers av Mandelma
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-26 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandelma