Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summan av allt är döden


Visa mig ditt vackra leende
jag ser inget.

I can't see

Sjung en vacker sång
jag hör inget.

I can't hear

Ge mig en stor kram
Jag känner inget

I can't feel

Använd din nya parfym
Jag känner ingen lukt

I can't smell

Ge mig ett hjärta av choklad
Jag känner ingen smak

I can't taste

Ge ditt liv för min skull
Jag bryr mig inte

I don't care




Fri vers av Frågetecken?
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-10-26 17:00



Bookmark and Share


    vemod
verkligen bra!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?