Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksriddaren


Hade jag spritt kärleken över dig
så hade kanske den värsta faran varit över
Men jag såg dig inte
för mitt öga hade vänt sig innåt,
mot mig.
Jag var självisk och blind
i självömkans dimma
Jag önskar du kunde förlåta mig
och ännu en gång se mig som den jag är
utan djävulshorn på huvudet
Djävulshorn som jag själv bemödat mig att skaffa
trots att jag visste inners inne att det var fel.
Jag har rivit av mig hornen nu.
Det var smärtsammt men helt självklart.
Jag ska börja sprida kärleken över dig nu
min ängel




Fri vers av Frågetecken?
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?