Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto. Michaela


En sång till hösten



Så kom hösten

och vi kryper in
under dess tunga
våta vingar
medan mörkret faller

Det är nu
vi skriver breven
till dem vi saknar

och läser högt
för oss själva

i hopp
att någon ska höra




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 427 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-26 18:12



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag skyndar mig till
brevlådan direkt!
Brev kommer
i morgon!
2008-10-28

  Maria T
En stilla vacker sång till hösten
2008-10-27

  Yvonne
Riktig mysdikt/-sång om hösten. Gissar att den skall sjungas långsamt. Varm applåd.
2008-10-27

    forskaren
lyssna

vind

lyssna mörkret

lövens rop

i fallet

samtalen med regndroppar

och väntans

tassande
2008-10-27

  Lena K Nilsson VIP
Vackert...
2008-10-26

  Johan Bergstjärna VIP
Ska skriva ett brev till mej själv, o säja att jag älskar mej, o att det kommer att bli en bra vinter med snö så vi kan bygga snölyktor. För man får ju inga hederliga papp-brev nuförtiden, för man skickar inte till nån.
2008-10-26

  Sladjana Zubcevic
"Det är nu
vi skriver breven
till dem vi saknar

och läser högt
för oss själva

i hopp
att någon ska höra"
Underbart skrivet, min vän.
2008-10-26

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Visst har den kommit med besked! Gillar även bilden. Genom en hinna av is skymtar den sovande muren... Hälsar vännen Fredrik
2008-10-26

  anits VIP
Så underbart vackert och
känslosamt, det är ofta vi
gör så på hösten....kryper
in tänder ljus och längtar
till våren
2008-10-26

    ej medlem längre
Fin stämning; lugn och tilltalande!
2008-10-26

  Bjarne Nordbö
Vilken känsla du förmedlar här.
2008-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Mycket vackert, Michaela.
Precis så där är det.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius