Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN ÄLSKADE, ÄLSKADE GUMMA

Vore Du här, vore det här det säkraste stället på denna jord
För jag skulle överösa Dig med kramar, kyssar och kärleksord
Du är ju faktiskt min allra bästaste favorittjej,
Och jag är så infernalisk glad, att jag träffade just DIG

Orden ”Jag älskar DIG” har Du säkert hört 854 gånger,
Jag har nämnt DIG i 23 av mina hemkomponerade sånger
För Du är allt jag har och behöver på denna jord,
Så därför kommer Du att fortsätta, att bli överöst av kärleksord

Jag önskar jag kunde beskriva hur jag egentligen känner,
Men jag kan garantera, att vi är ganska mycket mer än vänner,
För vi har kyssts och kramats och gjort så mycket mer,
När upphetsningens uppfinningsrikedomar bara ramlat ner

Jag tänker faktiskt fria när den tiden mognar, och vara så rask,
och ställa mig på knä för Dig, och plocka fram en ask
med en guldring så vacker, med diamant i mitten, så grand
och sen ska jag hålla vackert tal, en anhållan om Din hand

Sen får vi väl bestämma, om vi ska göra barn nån kväll
Jag är ju rätt så gammal, men saken den är fullt så funktionell
Annars får vi väl leva livet, och resa någonstans
Men jag har trivts bäst i hemmet, och har hittills varit ingenstans

Men klart är att jag vill leva med Dig i tidens alla dar,
Så länge Du står ut med mig, så vill jag DIG ha kvar,
För jag älskar DIG, min fina gumma, och det har jag alltid gjort
Och kommer att fortsätta att älska DIG, och allt ska gå som smort

© Ted Örnberg 2008




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-26 20:17



Bookmark and Share


  Maria T
Så innerligt vackera drömmar om längtan
efter kärlek
2008-10-29

  anits VIP
Så vackert skrivit occh hoppas hon
blir din och att du riktigt lycklig blir
2008-10-26

    ej medlem längre
superfin
2008-10-26

    sunnanvind
Lycka till !!! Jättefint skrivet till henne med stor H..!
2008-10-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så vackert tänkt
till Denna Henne skänkt
Gott om Du når dit, dit
Ditt öga längtande blänkt
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP