Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fröken isolerad bodde bland magi och hallucinationer....


Fröken Isolerad

Fröken isolerad bodde bland magi och hallucinationer
Morgondaggen gav henne kraften
Stjärnorna gav henne sällskapet
Hon läste andras livshistorier på mossen utanför mitt hus
Fröken isolerad bjöd barn på lagligvåldtäkt
Bara vi barn kunde se henne hänga uppochner i våra fönster

Vi barn blev offer till Fröken isolerad
Fröken isolerad bjöd våra vålnader på midsommardagg
Inte ens i döden fann vi frid




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-26 20:31



Bookmark and Share


  Pölsa
mmmm kyss mig!! du kan då leka med orden :)
2008-10-31

  tovelita
du lyckas igen...
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen